Leningradin alueella ei ole ollut ongelmia sateisista kesistä huolimatta lähes 20 vuoteen, koska siellä korjataan vilja Murska-menetelmällä 2 viikkoa normaalia aikaisemmin ja saadaan siten sadot korjattua ennen syysateita. Tänä vuonna tilat säilöivät sadon poikkeuksellisen sateisessa säässä, mutta saivat kuitenkin kaikki viljan ravinteet talteen.

Valtakunnalliset ja paikalliset televisiot olivat kiinnostuneita Novosibirskista saapuneiden vieraiden tutustumisesta alueen viljansäilöntämenetelmään.  Alueen kuvernööri oli lähettänyt delegaation tutustumaan miten Leningradin alueella pelastetaan viljasatoa.

Gomontovo-tila, jossa haastattelut tehtiin, säilöö tänä vuonna 1000 tonnia viljaa säkkeihin ja 2000 tonnia laakasiiloihin. Viime vuonna tila teki 5200 tonnia murskeviljaa ja säästi 30 miljoonaa ruplaa verrattuna että karja olisi ruokittu väkirehulla. Tila ruokkii lehmät pelkästään murskeviljalla ilman väkirehuja, ja 1400-päinen karja tuottaa keskimäärin 12000 kg maitoa/lehmä. Vieraat tutustuivat toiseenkin Venäjän huipputilaan - Rabititsy-tilaan, jossa on myös 1400 lehmää. Nämä ovat ovat tuottaneet 12139 kg maitoa/lehmä vuonna 2015. Tila ruokkii eläimet myös pelkästään murskeviljalla, jota se valmistaa vuodessa 5000 tonnia.

Katso video.

 

Asiakaskokemuksia

Murska-esitteet

Käytetyt Murska-myllyt

murska kaytetyt
Myyntitiimin käytetyt myllyt. Klikkaa kuvaa.

Murska-suurtehomyllyt

Päivystys ja varaosamyynti sesonkiaikana

puhVaraosapäivystys toimii syksyllä 2021 viikot 32-39.

Pyydämme keskittämään varaosatilaukset arkipäivisin klo 8.00- 16.00 väliselle ajalle. Muina aikoina päivystysmaksu on 125 € + alv.
Jos tarvitset huoltoneuvontaa, ota esille ennen soittoa käyttöohjekirja ja koneen valmistenumero/vuosimalli.

Huoltopäivystysnumero: 044-4089167

Murska-myllyn omistajat!

Nyt kannattaa huollattaa Murska-mylly ajoissa seuraavaa puintikautta varten. Teräksen maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet jopa yli 100% vuoden alusta ja näin ollen varaosien ja myllyjen hinnat tulevat nousemaan. Annamme lisäksi 5%:n lisäalennuksen valssimyllyjen valsseille ja W-Max myllyjen kiekoille syyskuun aikana tehtyihin huoltotilauksiin. Myllyt huolletaan tehtaalla 28.2.2022 mennessä. OIe yhteydessä Murskan kotimaan myyntiin ja varmista myllysi toiminta seuraavaa puintikautta varten: https://www.murska.fi/aimo-kortteen-konepaja/yhteystiedot