Markku Hukkanen myyntijohtajaksi

MarkkuHukkanen myyntijohtajaMarkku Hukkanen on nimitetty myyntijohtajaksi vuoden 2020 alusta.

Hukkanen siirtyi Aimo Kortteen Konepajan organisaatioon Meri-Lapin kehittämiskeskuksen seutupäällikön tehtävistä.

Hän on jo tutustunut moniin yhteistyökumppaneihin ja perehtynyt Murska- ja Raju-tuotteisiin. Ensimmäiset työmatkat kohdistuivat Moskovaan ja Kazakhstaniin. Moskovassa oli Agrofarm-näyttely ja Kazakhastanissa karjan ruokintaan liittyvä seminaari.

Markku kuvailee aloitustaan hänelle uudella alalla näin: ”Todella hienoa tehdä työtä 45 osaavan ammattilaisen kanssa.  Aimo Kortteen konepaja on loistava esimerkki suomalaisesta menestystarinasta, jossa yrityksen perustajat Aimo ja Gunnar Korte kehittivät menetelmän ja tuotekonseptin, josta tuli myös kansainvälinen menestystarina. Asiakaslähtöisyys ja aktiivisuus myös kansainvälisillä markkinoilla ovat vahvasti tunnusomaista Aimo Kortteen konepajalle.”

Toivotamme Markun tervetulleeksi työyhteisöön :)

Asiakaskokemuksia

Murska-esitteet

Käytetyt Murska-myllyt

murska kaytetyt
Myyntitiimin käytetyt myllyt. Klikkaa kuvaa.

Murska-suurtehomyllyt

Päivystys ja varaosamyynti sesonkiaikana

puhVaraosapäivystys toimii syksyllä 2021 viikot 32-39.

Pyydämme keskittämään varaosatilaukset arkipäivisin klo 8.00- 16.00 väliselle ajalle. Muina aikoina päivystysmaksu on 125 € + alv.
Jos tarvitset huoltoneuvontaa, ota esille ennen soittoa käyttöohjekirja ja koneen valmistenumero/vuosimalli.

Huoltopäivystysnumero: 044-4089167

Murska-myllyn omistajat!

Nyt kannattaa huollattaa Murska-mylly ajoissa seuraavaa puintikautta varten. Teräksen maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet jopa yli 100% vuoden alusta ja näin ollen varaosien ja myllyjen hinnat tulevat nousemaan. Annamme lisäksi 5%:n lisäalennuksen valssimyllyjen valsseille ja W-Max myllyjen kiekoille syyskuun aikana tehtyihin huoltotilauksiin. Myllyt huolletaan tehtaalla 28.2.2022 mennessä. OIe yhteydessä Murskan kotimaan myyntiin ja varmista myllysi toiminta seuraavaa puintikautta varten: https://www.murska.fi/aimo-kortteen-konepaja/yhteystiedot