REKISTERISELOSTE 30.11.2017
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterin pitäjä

Aimo Kortteen Konepaja Oy
Pohjolantie 2, 84100 YLIVIESKA

Puhelin +359 (0)8 411 500

Y-tunnus: 09135841

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Mikko Rättyä

c/o Aimo Kortteen Konepaja Oy
Puhelin +358 40 6605 031
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3. Rekisterin nimi

Aimo Kortteen Konepaja Oy:n asiakasrekisteri (jäljempänä rekisteri)

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja mahdolliseen tutkimuskäyttöön.

Rekisteröityjen henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 § kohtaan 5, mikä oikeuttaa henkilötietojen käsittelyn, kun rekisteröidyllä on asiakassuhde tai muu merkityksellinen tai asiallinen yhteys rekisterinpitäjään.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot yhteydenottoa varten:

- Etunimi ja sukunimi

 - Katusoite, postinumero ja postitoimipaikka

 - Puhelinnumero

 - Sähköpostiosoite

 - Y-tunnus

Asiakassuhteen hoitamiseen liittyviä tietoja:

- asiakkaan tilaustietojen ylläpito

 - tavaroiden toimitus- ja laskuttamistietojen ylläpito

 - markkinointimateriaalin ja tuote-esitteiden lähettäminen

 - jälkimarkkinointi

6. Tietojen kerääminen ja käsittely

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä henkilökohtaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja mm. chat-palveluiden käyttämisen yhteydessä sekä messu- ja asiakaspalautejärjestelmistä. Voimme kerätä tietoja potentiaalisista asiakkaista erilaisista julkisista tietoläheistä, kuten maatalousministeriöstä. Tietoja voidaan saada myös kolmannelta osapuolelta.

7. Tietojen luovutukset ja siirrot

Tietoja voidaan luovuttaa luottamuksellisesti yrityksemme jälleen myyjien käyttöön, esimeriksi messutapahtumien jälkeen sekä EU:n alueelle että EU:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaaliset aineistot säilytetään lukituissa tiloissa. Tietojärjestelmiin tallennetut ja niissä käsiteltävät henkilötiedot on suojattu teknisillä toimenpiteillä ja niiden käyttöoikeudet on rajattu vain niille henkilöille, joiden työnkuvaan asiakastietojen käsittely kuuluu.

9. Rekisteröidyn henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain mukaan rekisteröidyllä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot (26§, 27§), oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua (29§), oikeus kieltää (30§) antamiensa tietojen käytön muuhun kuin asiakassuhteen hoitamiseen liittyviin tehtäviin (luettelo kohdassa 5).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvä oikeudet

Henkilötietolain 30§:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainonnassa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa.

Henkilötietojen käsittelyä koskevan pyynnön tulee olla kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu tai pyynnön voi esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona (28§). Pyynnöt osoitetaan rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle Teemu Aholle.

 

 

 

 

Murska-myllyjen huoltokampanja

Hyödynnä Murska-myllyjen huoltokampanjan kuljetus-, varaosa- ja maksuehtoedut ja varmista myllyjen toimivuus myös seuraavalla puintikaudella. 

Kampanjaedut voimassa tämän vuoden loppuun saakka.

Ole yhteydessä Murska-myyntiin 044 3700 611.

aslide3

Uudet Murska-suurtehomyllyt

Suurille tiloille tai urakointiin. Kapasiteetti on jopa 100 t/h maissilla ja 80 t/h puintikostealla viljalla.

Murska tehomyllyt thumb
» Lataa esite

Murska energialaskuri

Laske, mikä säilöntämenetelmä on kannattavin omalla tilallasi.
Laskuriin pääset tästä.

murska-kustannuslaskuri

Successful Farming

Murska messuilla

koneagria-2019
agritechnica-2019

Murska Klubi -videot

juut2