Lähirehutehdas

Lähirehutehdas mahdollistaa rehunvalmistuksen, joka on lähes yhtä helppoa kuin kaupasta ostaminen.

Voit tilata rehuerän kotona omalla tietokoneellasi. Kun tilattu erä on valmis, saat viestin matkapuhelimeesi. Halutessasi voit seurata rehun valmistusta valvontakameroiden tai prosessin hallinnan avulla. Kaikki tämä onnistuu mukavasti kotoa käsin. Parasta tässä tietenkin on, että itse valmistettu rehu on paljon edullisempaa.

Tehdas voidaan asentaa yksittäiselle tilalle tai esim. yhteiskuivurin yhteyteen, jossa käyttäjiä on useita. Prosessinvalvonta -ohjelmassa käyttäjien hallinta on helppoa. Ohjelma pitää lukua käytetyistä rehukomponenteista ja laskuttaa rehusta annettujen asetusten mukaan.

Ota yhteyttä! Suunnittelemme ja tarjoamme teille sopivan tehtaan

Erilaisia toimitussisältöjä:
- Laitetoimitus
- Laitetoimitus ja mekaaninen asennus
- Avaimet käteen toimitus

Kaikkiin toimitusvaihtoehtoihin sisältyy käyttöönottokoulutus.

» MurskaBio (pdf 1.7 Mt)

Murska Biopacker

Laitteet, muovit ja konsultointi

 
Tuubikompostointi – edullista ja nopeaa

Tuubikompostointi on ympäristöystävällinen tapa tehdä lannasta ravinnerikasta multaa. Puhaltimella toteutettu ilmanvaihto ja mustan muovikalvon lämpövaikutus tehostavat kompostoitumista tuubissa. Massa pienenee noin kolmanneksen ja muuttuu hygieeniseksi, tasalaatuiseksi ja hajuttomaksi

Miksi kompostoida tuubissa? Tuubikompostoinnissa ei tarvita eristettyä pohjaa tai valuma-allasta, tasainen alusta riittää. Tuubikompostoinnilla jätteiden käsittely on yksinkertaista ja nopeaa. Tuubikompostointi soveltuu mm. hevosen- ja kananlannan sekä biojätteen kompostointiin. MurskaBioPackerissa on avara pakkauskanava ja järeät pakkausruuvit, joten kompostoitavassa massassa olevat kivet, laudankappaleet, yms. eivät haittaa.


» MurskaBio-esite (pdf - 1.7 Mt)


Murska Biopellet

Pellettitehdas saha- ja huonekaluteollisuuteen tai osaksi rehutehdasta. Ympäristöystävällistä tuottavuutta - Pelletöi raaka-aine sen alkulähteellä.

Murska Biopellet


Modulaarinen MurskaBiopellet - Suomessa valmistettu ja innovoitu

MurskaBiopellet on laadukas kokonaisuus erilaisten biomassojen pelletöintiin. Suunnittelemme ja toteutamme projektin tarvittaessa avaimet käteen periaatteella. Vakiokomponenteista koostuvat elementit kootaan yhteen asennuspaikalla.

Puujätteestä, oljesta tai muusta biomassasta saadaan pelletöimällä korkealaatuinen tuote. Kevyen tilavuuspainon raaka-aineen turhat kuljetuskustannukset jäävät pois.

Lähirehutehdas

Lähirehutehdas mahdollistaa rehunvalmistuksen, joka on lähes yhtä helppoa kuin kaupasta ostaminen.Voit tilata rehuerän kotona omalla tietokoneellasi. Kun tilattu erä on valmis, saat viestin matkapuhelimeesi.

Tehdas voidaan asentaa yksittäiselle tilalle tai esim. yhteiskuivurin yhteyteen, jossa käyttäjiä on useita.

» MurskaBio-esite (pdf - 1.7 Mt)
» MurskaBioPellet-video (wmv - 10 Mt)

Kapasiteetti yhdellä puristimella:
Puupellettiä 350-550 kg/h
Rehupellettiä n. 800 kg/h

Automaattinen voitelujärjestelmä
ulkoisella hälyttimellä.

Matriisi ja kolleripyörät ovat
korkealaatuista erikoisterästä.

Toimintavarma voimansiirto,
erinomainen hyötysuhde