Tuotteet - Murska

Tutustu tuotteisiimme

Tutustu tarkemmin myllyihimme, niiden lisävarusteisiin ja muihin tuotteisiimme. Kysy lisää meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Tutustu tuotteisiimme

Murska-valssimyllyt

Murska-valssimyllyt ovat tulleet tunnetuksi suuresta tehostaan ja kestävistä valsseistaan. Valssimyllyjä on helppo käyttää ja huoltaa.

Murska W-Max 40 kiekkomylly

Murska-kiekkomyllyt

Tehokkaat W-Max -kiekkomyllyt sopivat sekä kuivan että kostean viljan jauhamiseen. Suurin malli murskaa jopa 100 tonnia maissia tunnissa.

Lastaussuppilo

Lastaussuppilo

Monitoimialustaan saatavilla oleva lastaussuppilo soveltuu viljan, maissin, kokoviljasäilörehun, panimomäskin, sokerileikkeen yms. pakkaamiseen ja säilömiseen muovituubissa.

Spiraalikuljettimet

Spiraalikuljetin on joustava ja hiljainen tapa siirtää viljaa, jauhoa ja rakeisia rehuja. Spiraalikomponentit on helppo kytkeä toisiinsa ja rakentaa niistä tarvittava putkisto.

Filling auger

Täyttölaitteet

Täyttölaite siirtää viljan valssimyllyyn, peräkärryyn, kuorma-autoon tai siiloon ja säästää siten yhden ylimääräisen työvaiheen. Täyttölaite myös vähentää maasta tulevien epäpuhtauksien ja homeiden määrää.

Murska 220 rehumylly

Valssimylly kuivalle viljalle

220 SM-valssimylly kuivan viljan murskaamiseen rehuksi. Valsseihin perustuvalla myllyllä tehty rehu sopii kaikenlaiselle karjalle.

Raju vanteet ja paripyörät

Raju-vanteet

Aimo Kortteen Konepaja Oy on valmistanut traktoreiden levikevanteita jo 1970-luvulta alkaen. Raju-vanteisiin on saatavilla laaja valikoima kiinnikkeitä.

Biopacker

Biopacker

Biopacker-tuubikompostorin avulla teet lannasta helposti ja nopeasti puhdasta ja ravintorikasta multaa.

Litistesyötin

Litistesyötin

Automaattinen litistesyötin toimii murskeviljan tai kuivan viljan välivarastona ja täyttölaitteena ruokintalaitteille.

Siirry takaisin sivun alkuun