Murska-kiekkomyllyt - Murska
Discs

Ainutlaatuinen W-Max-litistystekniikka

Tehokkaat W-Max -kiekkomyllyt sopivat sekä kuivan että kostean viljan jauhamiseen. Suurin malli murskaa jopa 100 tonnia maissia tunnissa.

Hiertäviin kiekkoihin perustuva mylly sopii kaikkiin maatilojen ja urakoinnin tarpeisiin, mutta erityisen hyvin se sopii sikatiloille ja muille hienojakoisempaa litistystulosta haluaville tiloille. Malliston suurin mylly W-Max 40 käsittelee jopa 100 tonnia tunnissa (maissilla) ja sen energiankulutus on hyvin pieni. Kiekkomyllyllä voi jauhaa kaikkea rehuviljaa kuivana tai puintikosteana: ohraa, kauraa, vehnää, maissia, papuja, herneitä ja sekoituksia. Murska W-Max on mukavan hiljainen ja suorastaan hauska käyttää. Suuretkin määrät säilöntäainetta kulkevat helposti mukana. Välyksen säätäminen on helppoa. Huoltokohteet ovat helposti käsillä.

Kehittynyt Murska Data -ohjausjärjestelmä huolehtii esimerkiksi säilöntäaineen annostelusta viljan määrän mukaan. Murska Data huolehtii myös myllyn ja sitä pyörittävän traktorin välisestä yhteistyöstä ja optimoi myllyn maksimikapasiteetin traktorin ulosotolle. Voiko viljan säilöminen olla tämän helpompaa?

Murska W-Max 40 kiekkomylly

W-Max 40

100 t/h t/h Min 240 kW kW

Murska W-Max 40 -kiekkomylly on äärimmäistä tehokkuutta ja uusinta tekniikkaa kaipaavan viljelijän tai urakoitsijan valinta.

W-Max 20.22C

50 t/h t/h 80-120 kW kW

Murska W-Max 20 C -kiekkomylly on telialustaisena helposti liikuteltava ja siksi urakoitsijoiden suosiossa.

Murska W-Max 10 kiekkomylly

W-Max 10

20 t/h t/h 60-80 kW kW

Murska W-Max 10 -kiekkomylly on kokoonsa nähden tehokas ja malliston suosituin valssimylly.

Siirry takaisin sivun alkuun